بهترین برندهای پروفیل در ایران

بهترین برندهای پروفیل در ایران

صنعت فولاد ایران به‌دلیل تنوع تولید پروفیل و بهره‌گیری از فناوری پیشرفته تولید پروفیل جایگاه ویژه‌ای در بازار داخل و خارج دارد. در حال حاضر انواع پروفیل های سبک و سنگین تولیدی ایران نیازهای مختلف پروژه‌های صنعتی و ساختمانی داخل را تامین می کنند. رعایت استانداردهای ملی تولید پروفیل، استفاده از فناوری پیشرفته تولید پروفیل و دقت تولید صنعتی در کیفیتی مناسب علاوه بر افزایش مقاومت ساختاری پروفیل های ایرانی باعث شده است که این محصولات بسیار پرطرفدار باشند. بررسی برندهای برتر پروفیل در ایران فرصتی برای آشنایی اولیه با تولیدکنندگان معتبر داخلی است. در این مطلب ضمن معرفی ۱۰ تولیدکنندگان شناخته شده در بازار ایران و تشریح خلاصه محصولات آن‌ها، نحوه انتخاب بهترین برند را نیز تشریح می کنیم. در قسمت انواع پروفیل، ویژگی ها و کاربردها، هم می توانید اطلاعات بیشتری درباره پروفیل کسب کنید.

معرفی بهترین تولیدکنندگان پروفیل در ایران

تولید پروفیل در ایران بیشتر متمرکز بر سه استان تهران، مرکزی و اصفهان است. در این میان استان تهران با ظرفیت تولید بیش از ۱.۵ میلیون تن در سال، بالاترین سهم را به خود اختصاص می‌دهد. بیشتر کارخانه های پروفیل ایران محصولاتی با کیفیت به بازار عرضه می‌کنند، به همین دلیل شناسایی تولیدکنندگان برتر پروفیل کمی دشوار است. با این حال در این بخش ده مورد از برندهای معتبر پروفیل و شناخته شده‌تر را معرفی می‌کنیم:

۱.شرکت تولیدی لوله و پروفیل قزوین: این شرکت در شهرستان آبیک واقع شده است و از مهم‌ترین محصولات آن می‌توان به لوله‌های فولادی درزدار و بدون درز اشاره کرد.

۲. گروه صنعتی آریاوا: تولید کننده شناخته شده فعال در بوئین زهرا قزوین که بیشتر در زمینه تولید لوله‌های فولادی، پروفیل آهنی و میلگرد محصولات خود را به بازار عرضه می‌کند.

۳. لوله و پروفیل گل نرده: این شرکت در تهران انواع پروفیل‌های مقطع باز، پروفیل ساختمانی درب و پنجره و لوله‌های فولادی مخصوص گاز و آب را تولید می‌کند.

۴. شرکت خاور صنعت هما: عمده محصولات این تولیدکننده واقع در تهران، پروفیل‌ لوله ‌ای و مبلی و پروفیل های ویژه صنعتی ضد زنگ از جنس استنلس استیل است.

۵. شرکت صنعت مهر یاران: این شرکت نیز در تهران فعالیت می‌کند و تولیدکننده شناخته شده انواع پروفیل‌های ساختمانی و صنعتی و همچنین لوله‌های نورد شده است.

۶. شرکت صدرا پروفیل تهران: عمده تولیدات این شرکت لوله‌های صنعتی، پروفیل‌ درب و پنجره، قوطی‌های مربع، مستطیل، نبشی و مفتول نورد شده است.

۷. شرکت سپنتا تهران: محصولات تولیدی این شرکت انواع پروفیل‌های فولادی و قوطی است.

۸. شرکت فولاد ابتکار نوین ایرانیان: یکی از تولیدکنندگان برتر در اصفهان که متنوع ترین سبد محصولات فولادی و نوردکاری شده را دارد. انواع قوطی‌ها، ورق‌های فولادی و پروفیل های صنعتی و ساختمانی مهم‌ترین تولیدات آن است.

۹. گروه صنعتی سپاهان: تولیدکننده معروف انواع محصولات فولادی در اصفهان که لوله‌های صنعتی، لوله‌های شبکه گاز و قوطی از مهم‌ترین محصولات آن است.

۱۰. شرکت گسترش فولاد حامد: این شرکت در تبریز واقع شده است و محصولاتی مانند انواع لوله‌های فولادی، قوطی‌ها و پروفیل‌های صنعتی فولادی را تولید می‌کند.

چگونه بهترین برند پروفیل را انتخاب کنیم؟

مقایسه برندهای پروفیل و انتخاب بهترین تولیدکننده تنها با مشاوره تخصصی با کارشناسان و ارزیابی کیفیت محصول مطابق با نیاز پروژه امکان‌پذیر است. زیرا تکیه کردن به برند نمی‌تواند شاخص مهمی برای اولویت دادن آن برای خرید باشد. بنابراین با توجه به تاثیر مواد اولیه بر کیفیت پروفیل، بهترین کار مراجعه به فروشندگان و تامین‌کنندگان معتبر فولاد، دریافت مستندات کیفی و مشاوره تخصصی است. با این حال یک پروفیل با کیفیت معمولا مشخصات زیر را دارد:

۱.ابعاد (ضخامت، عرض و طول) آن دقیق و مطابق با استاندارد های پروفیل است.

۲. استانداردهای کیفی لازم طبق مقررات بر حسب کاربرد پروفیل در تولید آن رعایت شده است و گواهی مربوط را دارد.

۳. سطح آن صاف، بدون خش و موج است.

۴. مقاومت در برابر خوردگی، ضربه و شرایط آب و هوایی مختلف آن بر حسب نوع کاربرد مناسب است.

۵. قابلیت تحمل وزن مناسبی با توجه به نیاز و کاربری پروژه دارد.

بررسی کیفیت برند های پروفیل داخلی و خارجی

در حال حاضر تولیدکنندگان ایرانی، با استفاده از فناوری تولید پروفیل در سطح روز جهان، تجهیزات مدرن و پرسنل متخصص محصولاتی بسیار با کیفیت به بازار عرضه می‌کنند. رعایت استانداردهای بین المللی در بسیاری از این شرکت‌ها باعث شده است که رقابت تولیدکنندگان داخلی و خارجی در بازار ایران بسیار نزدیک باشد. ضمن اینکه مقرون به‌صرفه بودن قیمت پروفیل‌های داخلی تمایل مدیران پروژه به خرید آن‌ها را با توجه به کیفیت مناسب تولیدات ایران بیشتر می‌کند. این موضوع انگیزه تولیدکنندگان ایران به ارائه محصولات با کیفیت‌تر و رقابت با انواع خارجی را بیشتر می‌کند.

بررسی کیفیت برند های پروفیل داخلی و خارجی

کاربرد های پروفیل در صنایع مختلف

پروفیل‌ها به‌عنوان یکی از پر طرفدارترین مقاطع فلزی کاربردهای متنوعی دارند. نبشی، ناودانی، لوله، تیرآهن، سپری، قوطی از مهم‌ترین انواع پروفیل هستند که بر حسب جنس و ابعاد، شکل سطح مقطع و ضخامت‌ در پروژه‌های مختلف استفاده می‌شوند. کاربرد اصلی این مقاطع در ساختمان‌سازی (درب و پنجره، چارچوب، سازه‌های فلزی)، خودروسازی (شاسی و قطعات خودرو)، تجهیزات و ماشین‌آلات صنعتی، لوازم خانگی و سازه‌های شهری (پل، نرده و حفاظ) است. از این میان صنعت و ساختمان، بیشترین مصرف پروفیل در ایران را به خود اختصاص داده‌اند.

تفاوت پروفیل صنعتی و ساختمانی

طبق آمار موجود، صنعت ساختمان‌سازی کشور با سهم ۳۰ درصد و صنایع خودروسازی با سهم ۲۵ درصد بزرگترین مصرف کنندگان پروفیل ایران به‌حساب می‌آیند. آنچه باعث می‌شود که این دو پروفیل کاربردهای متفاوتی داشته باشند، وزن، ابعاد و جنس آن‌ها است.

  • ترکیب اصلی پروفیل‌های صنعتی فولاد است و به‌همین دلیل وزن بالاتری نسبت به پروفیل ساختمانی دارند.
  • صخامت پروفیل های استاندارد صنعتی ۵ تا ۸ میلی‌متر است که نسبت به پروفیل ساختمانی با ضخامت ۲ تا ۶ میلی‌متر، بالاتر است.
  • طول پروفیل‌های صنعتی تولیدی حداکثر ۱۲ متر و پروفیل ساختمانی حداکثر ۶ متر است.
  • آلیاژ مورد استفاده در پروفیل صنعتی مواد مقاوم فولادی و جوش‌پذیر است، اما در نوع ساختمانی بیشتر از آلیاژهاص ضد زنگ و ضد خوردگی استفاده می‌شود.
  • تنوع پروفیل‌های ساختمانی نسبت به صنعتی بیشتر است.

آینده تولید و بازار پروفیل ایران: فرصت‌ها و چالش‌ها

ایران به دلیل دارا بودن منابع غنی مواد اولیه فولادی ظرفیت بسیار مناسبی برای توسعه صنعت پروفیل دارد. اما تقاضای پروفیل در کشور به میزان عرضه و تقاضا یا به عبارتی وضعیت پروژه‌های صنعتی و عمرانی وابسته است. در حال حاضر کاهش سرمایه‌گذاری در پروژه‌های بزرگ و رکود بخش ساخت و ساز باعث شده است که تقاضای این محصول نیز کاهش یابد. با این وجود کیفیت مناسب تولیدات داخل و تلاش کارخانجات برای توسعه صادرات پروفیل خود می‌تواند میزان تولید و تقاضای بازار بین الملل را افزایش دهد. به‌خصوص اینکه تحلیل بازار صادراتی پروفیل ایران نشان می‌دهد کشورهای منطقه مانند عراق، افغانستان و امارت تمایل بسیاری به واردات محصولات فولادی از ایران دارند.

اما از آنجا که سیاست‌های دولت در بحث قیمت‌گذاری و بحران‌های اقتصادی و سیاسی ثبات قیمت‌ آهن آلات را تحت تاثیر مستقیم خود قرار می‌دهد، هر عدم تعادلی در این بخش در کنار تغییرات قیمت جهانی فولاد، آینده بازار پروفیل را و قیمت پروفیل را با نوسان روبرو خواهد کرد.

در کنار همه این موارد تحریم‌های اقتصادی دسترسی به تجهیزات پیشرفته و مواد اولیه را با مشکل روبرو کرده است. این موضوع می‌تواند بازار رقابت صنعت پروفیل ایران در خارج کشور را محدود کند. ضمن اینکه مشکلات کنونی تامین انرژی چالش‌های بسیاری برای کارخانه‌های فولادی و تولید پروفیل را ایجاد کرده است. با این وجود سرمایه‌گذاری بیشتر در تحقیق و توسعه برای تولید دانش بومی تجهیزات پیشرفته و نوآوری در طراحی مقاطع پروفیل و فراهم شدن تسهیلات ارزی و مالیاتی از طرف دولت می‌تواند در آینده ایران را در حوزه تولید پروفیل به یکی از کشورهای مطرح خاورمیانه تبدیل کند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها